Těstoviny penne pšeničné bílé BIO
Vyrobeny v Itálii podle tradičních metod toskánských mistrů.
Informace o produktuTyto těstoviny jsou vyrobeny v Itálii podle tradičních metod toskánských mistrů. Na jejich výrobu se používají bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku.
Jedná se o kvalitní těstoviny z tvrdé pšenice v nichž se snoubí tradice, kvalita, tvořivost a inovace, které společně s pečlivě vybranými surovinami v biokvalitě a italským temperamentem dodávají těstovinám originální chuť.
Příprava: Na 1 l vody použijeme 10g soli. Vodu přivedeme k varu a osolíme ji. Přidáme těstoviny a vaříme je 9-13 min. Těstoviny scedíme a případně zamícháme s trochou oleje, nejlépe extra panenského olivového.
Složení: hrubá mouka z tvrdé pšenice bio
Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75%
Dovozce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk