Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě, je dobrým zdrojem rozpustné i nerozpustné vlákniny.
Návod k přípravě: Kukuřičné lupínky jsou určeny k přímé spotřebě. Můžeme je konzumovat zalité studeným nebo teplým mlékem – spolu s čerstvým ovocem a ořechy či semeny.
Složení: Kukuřičná krupice* 89 %, rýžový sirup*, sůl*. Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo - extrudovaný výrobek.
Dovozce: Bionebio
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 593 kJ / 376 kcal
Tuky: 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 81,2 g
z toho cukry: 4,6 g
Bílkoviny: 6,9 g
Sůl: 1,0 g