Kaši můžete použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta. Kaše Nomina lze použít i jako základní hmotu při výrobě domácích pomazánek.

Složení: Pšenice, jáhly, žito, kukuřice, ječmen, oves.

Návod k přípravě: Do teplého sójového (či jiného) nápoje přidáváme za stálého míchání instantní kaši – až docílíme požadované hustoty. Instantní kaše Nomina jsou výborné i v kombinaci se sójovým jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou. Kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1523 kJ/363,8 kcal. Bílkoviny: 11,7 g. Sacharidy: 76,2 g. Tuky: 1,2 g. Vláknina: 1,5 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): minerální látky 1,4 g

300 g

Výrobce: Nominal CZ Obchodní s.r.o., Vídeň 6, 594 01 Vídeň

 

Minimální trvanlivost:
Země původu: