Švýcarská "mléčná čokoláda" s nugátovou náplní se spoustou mletých lískových oříšků, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany. Chuť je vylepšena Bourbon vanilkou. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.

HMOTNOST: 100 g

ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko

SLOŽENÍ: sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr, lískové oříšky 21 %, kakaové máslo, kakaová hmota, sušený rýžový sirup 7 %, kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 40 % v čokoládě.

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy mléka a jiných skořápkových plodů.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2400 kJ/576 kcal

Tuky 38 g

z toho nasycené mastné kyseliny 16 g

Sacharidy 52 g

z toho cukry 49 g

Vláknina 4,0 g

Bílkoviny 4 g

Sůl 0 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rýžová "čokoláda" - kuvertura s nugátovou náplní. Skladujte v chladu a suchu.

Dovozce: Bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně

Minimální trvanlivost:
Země původu: