Bio čokoláda hořko mléčná 46 % RAPUNZEL 100 g
Tato mléčná čokoláda má vysoký obsah kakaa a od běžné mléčné čokolády se liší nižším obsahem cukru a jedinečnou hořko mléčnou chutí, která připomíná pravou horkou čokoládu (nápoj). Je to zajímavá volba pro ty z nás, pro které je běžná mléčná čokoláda příliš sladká a hořká čokoláda zas příliš "kakaová". Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Čokoláda je slazená sušenou třtinovou šťávou Rapadura a přírodním třtinovým cukrem Cristallino a ovoněná pravou Bourbon vanilkou. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: přírodní třtinový cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko 19 %, kakaové máslo, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 46 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sóji.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2355 kJ/566 kcal
Tuky 39 g
z toho nasycené mastné kyseliny 24 g
Sacharidy 44 g
z toho cukry 41 g
Vláknina 5,1 g
Bílkoviny 8,1 g
Sůl 0,2 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Dovozce: Bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně