Extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70 % vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Všechny složky kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.

HMOTNOST: 80 g

ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko

SLOŽENÍ: kakaová hmota, sušená třtinová šťáva Rapadura, kakaové máslo, kakaový prášek, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %.

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2351 kJ/567 kcal

Tuky 42 g

z toho nasycené mastné kyseliny 25 g

Sacharidy 34 g

z toho cukry 29 g

Vláknina 11 g

Bílkoviny 7,4 g

Sůl 0,03 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Dovozce: Bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně

Minimální trvanlivost:
Země původu: