Puding jahodový bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Výborně se hodí na přípravu oblíbeného pudingového dezertu, krémů nebo na pečení.
Složení: kukuřičný škrob*, sušené jahody* (10 %), barvivo (sušená červená řepa*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžice cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 386 kJ/91 kcal; tuky: 1,3 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 17 g; z toho cukry: 11,3 g; bílkoviny: 2,9 g; sůl: 0,09 g.
Alergeny: Může obasahovat stopy vajec a mléka.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Výrobek ze škrobu - pudinky v prášku
Výrobce: Amylon a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod