Pískavice řecké seno bio 120g Sonnentor
Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou SONNENTOREM šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.
U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout
Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle
Ideální teplota: 18-20°C
2 x denně oplachovat
TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.
Skladovat v suchu a chladu.
Výrobce: SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice