Kokosová mouka se získává tak, že se nejprve ze strouhané kokosové dužiny (tzv. kopry) částečně odstraní kokosový olej, a poté se vzniklá hmota velmi najemno namele. Kokosová mouka dodává pokrmu jemnou nasládlou kokosovou chuť a vůni. Používáme ji do smoothies, jogurtů a cereálií, kterým dodá nejen chuť, ale i bílkoviny. Při pečení můžeme nahradit až 20 % pšeničné mouky kokosovou moukou, přidáváme ji i do asijských polévek, omáček a kari. Je skvělým základem kokosových krémů a náplní. Z nutričního hlediska je bohatým zdrojem vlákniny a tělu dodává i bílkoviny.

HMOTNOST: 2 kg
ZEMĚ PŮVODU: Srí Lanka
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1346 kJ/324 kcal
Tuky 12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 21 g
Vláknina 32 g
Bílkoviny 16 g
Sůl 0,13 g

Minimální trvanlivost:
Země původu: